Çok Güzel Hareketler Bunlar 5. Bölüm

30 Haziran 2008 Pazartesi · 0 yorum

Geçen hafta çarşamba Türkiye- Almanya maçı olması sebebiyle tekrar bölümlerinden oluşan kolaj yayınlandı.Bu hafta çarşamba nihayet 1 hafta aradan sonra yeni bölümü izleyebileceğiz.Belinci bölüm yayınlandıktan sonra bu sitede online olarak izleyebilirsiniz kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için.Bu sebeple bizi izlemeye devam edin.


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar Deneme Çekimleri

26 Haziran 2008 Perşembe · 0 yorum




Yılmaz Erdoğan'ın kendi tabirleriyle usta olduğu çok güzel hareketler bunlar doğaçlama tiyatro oyununda yaptıkları deneme çekimleri videoları ile sizlerle.


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar [ İlk Şaka]

· 1 yorum


<


BKM Mutfak oyuncuları ilk şaka adlı skecinde taş devrinde insanların ilk şakasını nasıl yaptıklarını yine kendine özgü bir dille komik bir şekilde anlatmışlar.Diğer skeçlerinde olduğu gibi doğaçlama yapılan bu skeçte de salonda bulunan seyircileri yine gülmekten kırıp geçirdiler.İşte o ilk şaka skeci sizlerle.


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel hareketler Bunlar Tabutçu Skeci

24 Haziran 2008 Salı · 3 yorum




Çok güzel hareketler bunlar önceki yayınlanan bölümlerinden sevilen bir skeç daha.Tabutçu skecinde Bkm mutfak oyuncularından eser yenerler oynuyor bu oyunu.Skecin konusu:İşleri kesat giden tabutcunun başından geçenleri anlatıyor.


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel hareketler Bunlar Kız Tavlama Sanatı Skeci

22 Haziran 2008 Pazar · 0 yorum



Bu skeçte Eser bir kız nasıl tavlanır.Onu anlatıyor.Çeşitli yöntemler deniyor ve bu yöntemler oldukça komik.İlk olarak kendine güvenen erkek olarak kızı tavlamaya çalışıyor ama maalesef olmuyor bu denemede.2. yöntem iterek çekme yöntemi bunda da başaraılı olamıyor.3. yöntem bilgi,yetenek ne varsa hepsini deniyor.



Devamını okuyun...>>

BKM Oyuncusu Eser Yenerler

· 250 yorum

http://www.bkmmutfak.com/img/f_eseryenenler.jpg


14 şubat 1984 doğdu.11 yaşında iken tiyatro hayatına başladı.Değişik tiyatrolarda çalıştı Bursa gençlik tiyatrosu,
,İstanbul Akademi Hayat ve şu an ki tiyatrosu olan BKM mutfak'ta workshop olarak çalıştı.Çok güzel hareketler bunlar adlı doğaçlama da oynayan ve kanal d de gösterilen oyunda tiyatro hayatına devam etmektedir.Bir yandan tiyatro ile uğraşırken ,Marmara üniversitesi İşletme bölümü okumaya devam etmektedir.


Devamını okuyun...>>

18 Haziran Reyting Oranları ''Çok Güzel Hareketler Bunlar'' 2. Sırada

20 Haziran 2008 Cuma · 0 yorum

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 22,80 61,20
2 BKM MUTFAK ''COK GUZEL HAREKETLER BUNLAR'' KAND 9,30 33,00
3 YAPRAK DOKUMU (OZET) [NET] KAND 8,30 33,90
4 RUSYA-ISVEC [NET] ATV 7,20 19,40
5 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 5,10 13,80
6 DENIZ ARMAN''LA KANAL D ANA HABER [NET] KAND 3,80 20,30
7 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 3,80 19,60
8 SPOT (Y.S) [NET] STAR 3,10 8,90
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,00 14,50
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,90 15,70


18 Haziran reyting oranlarında yaprak dökümü dizisinin ardında henüz 4. bölümü yayınlanmış olmasına rağmen 2. sırada bitirdi.Türk halkının özgün ve doğaçlama programları ne kadar sevdiğini anlamış olduk.Bu tip programların çoğalması dileğiyle.Şu anlamsız insana hiç bir şey katmayan programlar yerine bu tip programlar artar inşAllah.Çünkü bu tip programlara ihtiyacımız var.Tiyatro tercih edilmeyen bir sanat ancak televizyondada olsa böyle programların reyting inin fazla olması Tiyatromuz açısında çok önemli.


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel hareketler Bunlar 4. Bölüm

· 10 yorum

Çok güzel hareketler bunlar 4. Bölümü ile 18 haziran da ekrana geldi.Çok güzel hareketler bunların Yazar ve yönetmeni olan Yılmaz Erdoğan'ın ayağı kırıldığı halde öğrencilerini yalnız bırakmadı ve tekerleki sandalye ile de olsa yine de geldi oyuna.4. Bölüm de ise yine çok komik skeçler vardı bu başarılarnın daim olmasını diliyoruz.






Devamını okuyun...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar ve BKM Oyuncuları

8 Haziran 2008 Pazar · 2 yorum

BKM kuruluşundan bu yana sürdürdüğü komedi tarzını , genç oyuncularla televizyona taşıyor.
4 yıl önce bırakılan öz geçmişler,komedi camiasının tanıdık isimlerinin yönlendirdiği genç yetenekler heyecanlı davete icabet ettiler.BKM'nin bulunduğu binanın en üst katında bir salonda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Zerrin Sümer, Tolga Çevik, Celal Tak, Caner Alkaya ve Muhsin Kızılkaya bu geçnleri karşılarına almış,yapacakları projeyi anlatıyordu.Proje ise şundan ibaretti; hafta da 4 gün ders yapacaklardı kayıt için maddiyat gerekmiyordu ödül ise alkıştı.

Tiyatro ya aşık 50 ye yakın genç tüm hayatlarını bu derslere göre ayarladı. Kimileri gitti yerlerine yenileri geldi.Yalnızca oyuncu olmayı değil bakmayı,görmeyi,yazmayı öğrendiler.

BKM mutfak 3 senedir Perşembe, Cuma, Cumartesi geceleri ''çok güzel hareketler bunlar'' gösterisini sergiliyorlar.İşte bu gençler skeçlerini artık kanal d ekranlarında yapıyorlar.Tabi ki Yılmaz Erdoğan öğrencilerinin başlarında olacak ve onlara destek verecek.ekranda da sahnelen skeçler ÇGH, GH, YANİ, ZİL diye değerlendirilecek


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Bölüm

6 Haziran 2008 Cuma · 20 yorum

4 Haziran da 2. bölümü ile ekrana gelen ''çok güzel hareketler bunlar'' programı yine tabir-i caizse kırdı geçirdi insanları gülmekten çevremden olumlu tepkiler alıyorum böyle özgün güzel programların devam etmesini diliyorum.Şu uyduruk dizilerin yerine keşke böyle programlar yapılsa.



Devamını okuyun...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yönetmeni Yılmaz Erdoğan Biyografi

2 Haziran 2008 Pazartesi · 1 yorum

4 Kasım 1967, Hakkari) Sinema ve tiyatro oyuncusu, yazar ve yönetmendir. Hakkari'de doğmuştur. Çocukluğu Ankara'da geçmiş, İstanbul'a göçmüş, kıvrak zekası sayesinde zamanı, mekanı ve ortamı iyi kullanmasını bilerek sanat alanında belirleyici bir tekel oluşturmayı başarmıştır. Lise eğitimini Ankara Aydınlıkevler Lisesinde tamamlamıştır ve bu mahallede büyümüştür. Bir Demet Tiyatro'daki kömürcü Feriştah karakterini buradaki bir kömürcüden aldığı söylentileri hakimdir.

Bir Demet Tiyatro adlı dizideki, Mükremin Çıtır isimli karakter ile tanınırlığı çok büyük ölçüde artmıştır aynı zamanda bu dizinin senaristliğini de yapmıştır. Daha sonra kendisinin de aralarında bulunduğu BKM oyuncuları ile birlikte çok başarılı tiyatro oyunlarına imza atmıştır; özellikle Demet Akbağ ile iyi bir ikili oluşturmuşlardır. Daha sonra hem yazıp oynadığı hem de yönettiği Vizontele isimli filmi çekmiştir. Bu film çok büyük bir gişe başarısı yakalayarak, Türkiye'de en çok seyredilen film ünvanını - bir dönem için - elinde tutmuştur. Filmin çok beğenilmesi üzerine Vizontele:Tuuba ismiyle ikicisi de çekilmiştir. Son olarak Organize İşler adında bir sinema filmi çekmiştir. Hatırla Sevgili dizisinde oynayan Defne rolüyle tanınan Belçim Bilgin Erdoğan'la evlidir.

Erdoğan'ın ayrıca, "Kayıp Kentin Yakışıklısı" ve "Anladım" adında iki şiir kitabı ile oyun ve deneme kitapları da bulunmaktadır.


Devamını okuyun...>>