Çok Güzel Hareketler Bunlar ve BKM Oyuncuları

8 Haziran 2008 Pazar ·

BKM kuruluşundan bu yana sürdürdüğü komedi tarzını , genç oyuncularla televizyona taşıyor.
4 yıl önce bırakılan öz geçmişler,komedi camiasının tanıdık isimlerinin yönlendirdiği genç yetenekler heyecanlı davete icabet ettiler.BKM'nin bulunduğu binanın en üst katında bir salonda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Zerrin Sümer, Tolga Çevik, Celal Tak, Caner Alkaya ve Muhsin Kızılkaya bu geçnleri karşılarına almış,yapacakları projeyi anlatıyordu.Proje ise şundan ibaretti; hafta da 4 gün ders yapacaklardı kayıt için maddiyat gerekmiyordu ödül ise alkıştı.

Tiyatro ya aşık 50 ye yakın genç tüm hayatlarını bu derslere göre ayarladı. Kimileri gitti yerlerine yenileri geldi.Yalnızca oyuncu olmayı değil bakmayı,görmeyi,yazmayı öğrendiler.

BKM mutfak 3 senedir Perşembe, Cuma, Cumartesi geceleri ''çok güzel hareketler bunlar'' gösterisini sergiliyorlar.İşte bu gençler skeçlerini artık kanal d ekranlarında yapıyorlar.Tabi ki Yılmaz Erdoğan öğrencilerinin başlarında olacak ve onlara destek verecek.ekranda da sahnelen skeçler ÇGH, GH, YANİ, ZİL diye değerlendirilecek

2 yorum:

YARE_Bollywood dedi ki...
18 Haziran 2008 13:35  

ÖNCELİKLE YENİ PROGRAMINIZI KUTALAR,BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
ANCAK 18 HAZİRAN 2008 DE YAYINLANAN HİNTLİLERLE ALAKALI GÖSTERİNİZİ HİÇ BEYENMEDİM.ÇOK ALAYCI BULDUM.HİNT KÜLTÜRÜNÜ ÇOK YANLIŞ TANITTINIZ.LÜTFEN HİNT KÜLTÜRÜ HAKKINDA BİRAZDAHA BİLGİ SAHİBİ OLUN.
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM

Adsız dedi ki...
29 Temmuz 2008 09:02  

Oğuzhan abi sesin harika ...Ersin abi sana bayılıyorum.Hepinizi çook seviyorum...Başarılarınızın devamını dilerim...

Yorum Gönder