En güzel hareketler Ersin'den

6 Kasım 2008 Perşembe ·

Çok Güzel Hareketler Bunlar'a ilgi yoğun. Program farklı formatıyla olduğu kadar Ersin Korkut'un başarılı performansıyla da beğeni topluyor

En güzel hareketler Ersin'den
Tolga Çevik'in Komedi Dükkanı, Osmantan Erkır'ın hakemliğinde gerçekleştirilen Anında Görüntü Show, Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM Mutfak ekibinin skeçlerinden oluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar... Bu gibi programlarda stüdyo izleyicisi de interaktif olarak şova katılıyor. Dolayısıyla reyting listesine gerek kalmaksızın izleyicinin tepkisi anında görülüyor. Elbette yeni bölümler biraz da bu tepkilerle şekilleniyor.

SKEÇLER HEP ONUN ÜZERİNE

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da da durum farklı değil. Program ilk etapta, tüm BKM öğrencilerinin hünerlerini sergileyeceği bir yayın çizgisinde başladı. Ancak oyuncular arasında yer alan ve aynı zamanda Yılmaz Erdoğan'ın yeğeni olan Ersin Korkut o kadar beğenildi ki, hemen her skeçte rol alıyor, hatta kimi sekçler neredeyse onun üzerine yazılıyor. Bu durum reytinglerden de gözlemek mümkün. İkinci sezonda programın reyting sonuçlarına bakıldığında, her hafta ilk beşte yer aldığı görülüyor.


0 yorum:

Yorum Gönder