ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

26 Ocak 2009 Pazartesi · 1 yorum


Salon: Bostancı Gösteri Merkezi Tarihler: 30.01.2009~30.01.2009-16:00:00 30 Ocak Cuma Saat 16:00Telefon: 0216 384 72 10 Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark Yanı Bostancı İstanbul İlçe: Bostancı Ücret: 56,00 TL - 45,00 TL - 33,50 TL

Çok Güzel Hareketler Bunlar


Salon: Bostancı Gösteri Merkezi
Tarihler: 30.01.2009~30.01.2009-16:00:00
30 Ocak Cuma Saat 16:00
Telefon: 0216 384 72 10
Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark Yanı Bostancı İstanbul
İlçe: Bostancı
Ücret: 56,00 TL - 45,00 TL - 33,50 TL
Nereden Alırım: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Bostancı Gösteri Merkezi Gişe


BKM Mutfak Oyuncuları
ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR
BKM'nin kendine özgü mizah anlayışını Yılmaz Erdoğan yönetiminde sahneye taşıyan BKM Mutfak ekibi, yepyeni skeçleri ile yeniden perde açıyor!!!


Bkm Mutfak`ta birbirinden yetenekli gencecik oyuncuların kendi yazdıkları skeçleri oynadıkları gösteri. Hemen hepsini dizilerden tanıyoruz ama orada bambaşkalar. Bu kadar mı komik olunur! ve de sevimli... Cidden çok güzel hareketler bunlar...

Not:
- Etkinliğe 6 yaşından küçükler giremez. 6 yaşından büyükler bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar Ekibi Beyaz Show'da

23 Ocak 2009 Cuma · 2 yorum

Beyaz Showa bu hafta; Hadise, Yılmaz Erdoğan ve BKM Mutfak oyuncuları konuk olacak.
http://www.bosvaktim.com/forum/Themes/wchild/resim/beyazshow.jpg
Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürkün yaptığı talk- show programı Beyaz Showa bu hafta; Hadise, Yılmaz Erdoğan ve BKM Mutfak oyuncuları konuk olacak.

Eurovision şarkı yarışmasında Türkiyeyi temsil edecek olan Hadise, herkesin büyük beğenisini kazanan şarkısını, o gece canlı olarak
Beyaz Showda seslendirecek. Başaralı şarkıcısı ayrıca, birbirinden güzel şarkıları ile de Beyaz Show tiryakilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

BKM Mutfakın şefi Yılmaz Erdoğan ve öğrencileri de Beyaz Showda

Usta mizahçı, müthiş şair, iyi yönetmen, şahane yazar, harika oyuncu, amatör futbolcu ve BKM Mutfakın şefi Yılmaz Erğan ile Türkiyenin en lezzetli mutfağı, Yılmaz Erdoğan'ın başarılı öğrencileri, tüm kadrosuyla BKM Mutfak oyuncuları da Çok Güzel Hareketler Bunlar yapmak için Cuma gecesi Beyaz Showa geliyorlar.

Vazgeçilmezler

Beyaz Showun vazgeçilmezleri arasında yer alan; üniversiteli yetenekli gençlerin buluşma noktası Canısı ile insana ne oldum değil, ne olacağım dedirten İnodnod bölümlerinin yine yerli yerinde olacağı programda, Beyaz da birbirinden çarpıcı canlı yayın sürprizleri de yer alacak.


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar 16. Bölüm

19 Ocak 2009 Pazartesi · 37 yorum

Yılbaşı programı yayınlandıktan sonra 18 günlük aradan beri ilk 'çok güzel hareketler programı' dün akşam yayınlandı.Sanırım bir çok kanal d programı gibi artık 'çok güzel hareketler bunlar'da iki hafta bir yayınlanacaktır.Maalesef her hafta izlemenin zevkine varamayacağız.

part 1



part 2


part 3


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yeni Bölüm

17 Ocak 2009 Cumartesi · 5 yorum



Kanal D’nin, pazar akşamlarının vazgeçilmez mizah programı “BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu hafta, yepyeni muhteşem skeçlerle ekrana geliyor. Bu bölümde; evde kalmış kızlar isyanda! Hatta eyleme geçip, işi adam kaçırmaya kadar götürüyorlar! Bir grup inşaat işçisi de yarışma furyasına dahil oluyor. Yiyememekteyiz programı ratingleri alt üst ediyor! M. Ali Birand yine, “Çok Güzel Hareketler Bunlar”da! Ana Haber Bülteni bu kez Ersin’in ev sorununu ekrana taşıyacak. Futbol elbette hayatın olduğu gibi, şakaların da vazgeçilmesi!


Ofsayt tartışması, hayata dair pek çok soru ile bu şakada! Aşk yine BKM Mutfak ekibinin en güzel şaka konusu. Sevgilisine sürpriz hazırlayan bir genç kız, sevgilisinin öyle bir sürprizi ile karşılaşacak ki! Alacadağ kadın kuşağı programı da bu haftanın en sosyal bölümü. Kadınlara Alacadağ usulü yemek tarifleri ve kültür – sanat haberleri! Ve bir tezgahtar, müşterisini rehin alacak kadar çileden çıkarsa ne olur? Kahkaha dolu, bu yepyeni bölümü sakın kaçırmayın!


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar Reyting Sonuçları

8 Ocak 2009 Perşembe · 5 yorum

Kanal D'nin ilgiyle izlenen doğaçlama skeç programı olan çok güzel hareketler bunlar yılbaşı en çok izlenen programlardan biri oldu.Yılbaşına özel sürprizlerin olduğu ve birbirinden komik skeçlerin yer aldığı program star ana haber bülteni ardından 2. sırada tamamladı.Çok güzel hareketler bunların ayrıca var mısın yok musun yarışmasını da geride bırakması dikkat çekti.


AB GRUBU

1 STAR ANA HABER BULTENI STAR
2 BKM MUTFAK ''COK GUZEL HAREKETLER BUNLAR'' KAND

3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW
4 VAHSI IRK (Y.S) [NET] KAND
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW
6 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET) [NET] SHOW
7 GUNUN OLAYI STAR
8 STAR SPOR STAR
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV
10 KANAL D HAFTASONU HABERLERI [NET] KAND

GENEL İZLEYİCİ

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW
2 STAR ANA HABER BULTENI STAR
3 BKM MUTFAK ''COK GUZEL HAREKETLER BUNLAR'' KAND
4 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET) [NET] SHOW
5 VAHSI IRK (Y.S) [NET] KAND
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW
7 FOX ANA HABER BULTENI [NET] FOX
8 GUNUN OLAYI STAR
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV
10 IBO SHOW (OZEL) [NET] ATV


Devamını okuyun...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yılbaşı Özel Programı

1 Ocak 2009 Perşembe · 28 yorum

Çok güzel hareketler bunlar'ın yılbaşı için hazırladığı özel programını aşağıdan izleyebilirsiniz.Sürprizlerin bolca olduğu yılbaşına yakışır program olmuş.


Part 1




Part 2



Part 3



Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Part 8


Devamını okuyun...>>