Çok Güzel Hareketler Bunlar Yeni Bölümü Bugün 20.00 da Kanal D'de

15 Şubat 2009 Pazar ·

‘Mutfak’tan, çok eğlenceli ‘Lost’ kokuları geliyor



Kanal D’nin, ilgiyle izlenilen mizah programı BKM Mutfak ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ yarın yepyeni skeçlerle ekrana gelecek. Hıyarlı Baba’nın bir süre önce hayatımıza dahil olan Havuçlu eşi, bu hafta tası tarağı toplayıp oğluyla eski kocasının yanına taşınacak. Elbette kendince yöntemlerle!

Ersin ve Metin’in bir skeç çalışırken başlarına gelmeyen kalmayacak. ‘Lost’ dizisinden yola çıkan skeçlerindeki kelepçe yüzünden kimseye dertlerini anlatamayacaklar. Gençlerin derdi biter mi? İstanbul’a üniversite okumaya gelmiş Bekarus’lar da bu hafta ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’da. Facebook’ta tanışıp buluşmaya karar veren kadın ve adamın, birbirlerini tanıma süreci de ekrana gelecek skeçler arasında.

Ve Öğretmen Eğitim Simulasyonu... Binlerce çocukla uğraşmak kolay mı? Donanımlı bir müdür muavini olabilmek için önce bu eğitim programını geçmek gerekiyor.

3 yorum:

Adsız dedi ki...
15 Şubat 2009 12:59  

yaaaa çok kısaydı. :( 2 hafta 5 skeç için beklemiş olduk. :( Hıyarlı baba ve havuçlu ana gene süperdi. Diğer skeçlerde çok iyiydi.

Benim programa bakış açım biraz farklı. Her seferinde deli gibi güldürmelerini beklemiyorum. iyi kurgu, iyi oyunculuk, biraz fazla BÜŞRA, birazda güldürü tamamdır. ;)

Elif

Unknown dedi ki...
16 Şubat 2009 03:17  

evet arkadaşa katılıyorum kısaydı..... gerçi onlarada hak vermek lazım artık yacak bişe bulamıyorlar :) ama emeğe saygımız sonsuz kısaydı ama çok güzeldi çok eylendirdi ve güldüdü bizi. başarılarınızın devamını diliyorum.. Hıyarlı baba Saygılar:)

Adsız dedi ki...
11 Mart 2009 14:04  

ben çok sewiom

Yorum Gönder