Çok Güzel Hareketler Bunlar'da Bu Hafta

21 Şubat 2009 Cumartesi ·



“Alacadağlı Kadınlar” magazin gündemini yorumluyor

BKM Mutfak ekibi, izleyicilerin karşısına, bu hafta da yine gündemi yakından takip eden skeçlerle çıkıyorlar. Kanal D Ana Haber Bülteni’nde bu hafta Ankara’nın gece hayatı incelenecek. Elbette, Mehmet Ali Birand’ın stüdyodan yaptığı yorumlar ile!
Tabutçu Recep de bu hafta bir hasta ziyareti ile ekrana gelecek. Tabii ki amacı geçmiş olsun demek değil, ölümün güzelliğini anlatmak!

Ersin bu hafta, Medyum Abbas kılığında çıkacak sahneye.
Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne, ev hallerinde, yine hiçbir konuda anlaşamayacaklar. Ama bu kez ki uzlaşmazlıkları, Faruk’un evi terk etmesine neden olacak.
Televizyonda hamile bir genç kızı izlerken, kendi kızının da hamile olduğunu öğrenen bir annenin dramı da var bu hafta skeçler arasında.

“Alacadağlı Kadınlar” bu hafta da hem film tavsiye edecekler, hem el işi dersi verecekler. Ve tabiî ki, magazin gündemine dair enteresan yorumlarını da izleyicileriyle paylaşacaklar! Sakın kaçırmayın!

Çok Güzel Hareketler Bunlar Bu Akşam 20.00'da Yeni Bölümüyle Kanal D Ekranlarında.

5 yorum:

Adsız dedi ki...
21 Şubat 2009 23:24  

Bu bölüm kesinlikle güzel bir bölüm olacak :) 6 skeç var sanırım ve 2 skeçte büşra oynuyor. daha ne olsun dimi ama :)

elif

Adsız dedi ki...
22 Şubat 2009 14:58  

yılamaz erdogan ben izmirden mustafa topuz şöyle bir önerim olcak acaba diyorum sizin bi tarihler oynadıgınız oto gargara vardı ondan bir bölüm oynasalar mesela musalla turizm çok hoşumuza gitmişti ve çok mükemmeldi yav acaba oynayabilirlemi arkadaşlar valla oynarlarsa bütün türkiye olarak memlun oluruz gerçekten hafızalara yer emiş bir komediydi ne dersiniz şimdiden teşekkürler

Adsız dedi ki...
26 Şubat 2009 15:53  

selam benım adım aynur proqramınızın yeni seyrcisiyim seyr ettim vede çok güldüm sayın yılmaz erdıgan siz qurupunuz çok başarılısınız qurupunuzda en çok dikattimi çeken büşra hanım rolun hakkını veriyor teşekkürler şimdiden bu haftada bölümünüzü seberek izliyicem başarılarınızın devamını dileriz

Adsız dedi ki...
28 Şubat 2009 03:20  

slm ben malatya'dan serkan ilk bölümden bu son bölüme kadar olan bütün proğramlarınızı izledim.bkm mutfak olarak çok başarılı bir ilerleyişiniz var.zaten yılmaz erdoğan ekol olarak hafızalarımızda yer edindi.emeğinize sağlık çok tşk ederiz sizlere.harikasınız

Adsız dedi ki...
2 Mart 2009 06:05  

bence süper hepsi acayip süper oldular onlar abi yaaa ünlendiler bayaa süperde oynuyolar bence hiç kaçırmıyorum

Yorum Gönder