Çok Güzel Hareketler Bunlarda Bu Hafta

21 Mart 2009 Cumartesi ·


Ersin hastanede, Mutfak ekibi onu ziyarette!

“BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar" hepsi birbirinden eğlenceli 7 skeçten oluşan bu bölümüyle ekranda kahkaha fırtınası estirecek.
Ayağı kırılıp hastaneye yatan Ersin, huysuz bir hasta olarak hemşireleri uğraştırırken, Metin Yıldız onu ziyarete gelir. Ersin özlendiğini düşünmektedir ama çok yanılmaktadır! “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu hafta, bir psikoterapi seansına da ekrana taşıyacak. İlişkilerini düzeltmek için terapiye giden çift, geçmişlerinde hiç ummadıkları şeylerle karşılaşacaklar. Bu hafta bir başka çift de ilişkilerini düzenlemek için psikologdan değil, bir arkadaştan yardım alacak. Elbette ortalık karışacak! BKM Sahnesi bu akşam ayrıca, nöbetçi çaycının kıydığı bir nikaha ve kız arkadaşından ayrılmaya çalışan bir adamın dramına da ev sahipliği yapacak! Türkiye’nin gündemindeki seçim değil, bir apartman yöneticisi seçimi de gelecek bu hafta ekrana. Ama vaatler seçim meydanlarını aratmayınca en sonunda ortaya sazlarla atışan aşıklar bile çıkacak! Kahkaha ve eğlence dolu bu bölümü kaçırmayın!

4 yorum:

Adsız dedi ki...
23 Mart 2009 04:00  

YA SON SKEÇ SÜPERDİ APARTMAN YÖNETİCİ OLMA YARIŞI.. NİKAH SKECİ GÜZEL DEĞİLDİ AMA SUÇ TABİ Kİ ŞAHİNİMDE DEĞİLDİ.. :D

Deadora dedi ki...
23 Mart 2009 05:57  

ben bu hafta ibrahim´in performansina bayildim!! muthis bir yetenek.. her ne kadar yilmaz erdogan ersin´i desteklese de, gercek basari ortaya desteksiz cikiyor..
tekrardan kutluyor ve ayakta alkisliyorum ibrahim´i ve tum ekibi..

Adsız dedi ki...
23 Mart 2009 06:53  

ben böyle proglam görmedim çok güzel ve komik dehşet bişey yha

Adsız dedi ki...
23 Mart 2009 11:18  

son bölümleri izleyemedik.siteye atılırsa izleme imkanımız olacak.

Yorum Gönder

Son 5 Yazı

Online Sayısı