Tabutçu Recep, iş başında!

14 Mart 2009 Cumartesi ·

BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu hafta, hem yepyeni karakterleri, hem de en sevilen karakterlerin yeni maceraları ile ekranda yine kahkaha fırtınası estirecek.
Günün ilk sürprizi “Tabutçu Recep”in yeni macerası! Tabutçu Recep bu hafta, Alaaddin Amca’sını hastanede ziyarete gidiyor. İnsaniyet namına değil elbette. Alaaddin Amca 117 yaşında! Ama bu ziyaretin piyangosu yan yataktaki genç hasta oluyor. Aslında sapasağlam genç adam. Sadece bademcik ameliyatı için hastanede! Daha doğrusu, Tabutçu Recep ile tanışana kadar öyleydi!
Tüketici hakları da bu haftanın şakaları arasında! Bu sizi korumaz! Peki ne korur? Hırslı bir satıcı ile hakkını aramak isteyen bir alıcı ve onları birbirine karşı kışkırtan iki adam!
Eser bu hafta psikolog ziyaretinde. Çünkü artık skeç yazamadığını düşünüyor. Eser doktora derdini anlatırken, doktorun da dertleri ortaya çıkıyor. Çocuklarının büyüdüğünü bir türlü kabullenemeyen ebeveynler de yine ekranda olacak ve yine çocuklarının hayatını iyi niyetle zehir edecekler!
Ve bir ralli macerası. Co pilot hatasıyla yolunu kaybeden ralliciler finish çizgisini aramaya başlıyor ve yolları bir köye düşüyor! Onlara önce muhtar, sonra da çoban yardım ediyor. Ancak ortada bir gariplik var!
Eros da bu hafta yeniden işbaşında! Aşk okunu bu kez kendisi için kullanmak isteyen Eros, önce Metin’den yardım alıyor, sonra da hedefe kilitleniyor! Ancak atışlarındaki isabetsizlik devam ediyor! Kahkaha ve eğlence dolu bu bölümü kaçırmayın!

2 yorum:

Adsız dedi ki...
15 Mart 2009 11:53  

Şu anda (15'i pazar) skeçlerinizden psikiyatr skecini izliyorum. "Kendimi kadın gibi hissediyorum" diyen adamın kendini deli diye adlandırması, psikiyatrın da ona halk arasında aşağılıyıcı bir tabir olarak kullanılan "i.ne" olduğunu söylemesi takdir edersiniz ki lgbtti bireyleri toplum içerisinde aşağılayan bir tavırdır. Çok keyifli skeçler yapmanıza rağmen özellikle eşcinsellik, biseksüellik, transgender gibi bazı insanların hayatlarının, kimliklerinin bir parçası olan konuları basit komedi unsurları olarak kullanmanız son derece üzücüdür, biraz da kolaya kaçıştır kanımca. Aynı şekilde geçen hafta "küpeli" skeçte kadının "bana vur" serzenişleri kadınların şiddeti kendileri davet ettiği gibi bir alt mesaj da verilmektedir. Böyle bir durum, komik değil üzücüdür. Daha keyifli ve toplumsal cinsiyet rollerine duyarlı skeçler yapmanız dileğiyle...

Adsız dedi ki...
21 Mart 2009 17:48  

seni falsa etkilemiş olduguna göre neden die düşünmeli klişeleşmiş şeylerdir onlar i.nelik aşağılayıcıysa tercih edenler utanmalıdır yani. bunu espriye dökenler değil. zaten yolda görünce bile alay edilen bu tipler kullanılabilir böle seylerde... ÇOK GÜZEL HAREKET BUNALAR TAM GAZ YOLA DEVAM.. ;)

Yorum Gönder

Son 5 Yazı

Online Sayısı