26 Nisan Çok Güzel Hareketler Bunlar Yeni Bölümüyle Ekranlarda

24 Nisan 2009 Cuma ·

YEDEK KULÜBESİNDEKİ HAİN KİM?
VE BOĞAÇ KİME AŞIK?


Futbol, BKM Mutfak ekibinin gündeminde yine ilk sırada. Sahne yine bir futbol sahasına dönüşüyor, bir yedek kulübesinde yaşananlar ekrana geliyor. Yedek oturmaktan sıkılan futbolcu, neleri göze alabilir? Tüm macera bu hafta Çok Güzel Hareketler Bunlar’da!

Kızlarının dışarı çıkmasını istemeyen bir aile, erkek çocuklarına farklı davranırsa ne olur? Üstelik bir de kızlar ve erkekler işbirliği yaparsa? Anne’den ilişki danışmanı olur mu? Ya herkes ilişkisi ile ilgili derdini annesine anlatırsa, anneler karşılaştığında ne olur?

BKM Mutfak, bu hafta bir gişeye konuk oluyor. Hani çoğu zaman yüzlerine dahi bakılmadan çekip gidilen gişe memurlarının hayatından bir pencere açıyor.
İstanbul’da görülmemiş bir sokak. Kahramanımız sadece kız arkadaşının evini aramaktadır. Ama adres sorduğu herkesin ona söyleyecek bir şeyi vardır! Bu nereye kadar sürer? Kimbilir?

Ve Boğaç! Boğaç aşık, üstelik itiraf bile edecek. En azından deneyecek. Bunun için babasından taktik bile alacak. Sakın kaçırmayın!

5 yorum:

Adsız dedi ki...
25 Nisan 2009 09:50  

ya bn sıze hastayım hele ersının kürt gıbı konusması bnı olduruyo:)
eser de super ama o bıraz dıet yapsa ıyı olacak:)busra da super bıyıklı anne oldugunda daha guzel oluyo:)
oguza zaten bısı dıyemıyorum
bnım favorılerım eser ersın murat busra ve oguz
dıyerlerını de sevıyorum ama bnım favorılerım bunlar

çgh dedi ki...
25 Nisan 2009 23:37  

hastasıyım bkm ye en kısa zamada gelicem en çok patetes kafa(ersin korkut)ve sunucuyu seviyırum ha birde donguş'u seviyorum.

Adsız dedi ki...
26 Nisan 2009 11:53  

Selamlar her pazar olduğu gibi bu pazarda saat 8 de ekranlara kitlendik her hareketi güzel olan bir program başarılarının devamını diliyor fakat affınıza sığınarak bir yorumda bulunmak istiyorum ; skeç aralarında yorum kısmının çok uzatıldığı kanısındayım bizler sayın Yılmaz ERDOĞAN ın yorumlarını dikkatle dinlioruz ama seyircilerden sonraki skece ne zaman sıra gelecek dite beklemekteyiz saygılar kolay gelsin

aDsIz.. dedi ki...
27 Nisan 2009 01:52  

çok güzeldi bu hafta yaa çok güldüm :) herkesin eline sağlık valla.. herkese başarılar özellikle şahine..:)

Adsız dedi ki...
27 Nisan 2009 04:06  

neden internet sitesinde ertesi gün olmasına rağmen yüklenemiyor bunu anlamıyorum...bu konuda biraz daha hassas olabilir miyiz?

Yorum Gönder