“Çok Güzel Hareketler Bunlar“ bu hafta

17 Nisan 2009 Cuma ·

OBAMA’NIN ZİYARETİ’NİN PERDE ARKASI!
VE, HIYARLI BABA İLE HAVUÇLU ANNE’NİN NİKAHI!

“Çok Güzel Hareketler Bunlar“ bu hafta; Türkiye’nin gündemini takip ediyor. Kanal D Ana Haber’in BKM Mutfak yorumunda Obama’nın Türkiye ziyaretinin perde arkası aralanıyor. Obama’yı protesto eden vatandaşlar burada sesini duyururken, Obama’nın bir de evlilik dışı çocuğu olduğu ortaya çıkıyor!
Evlilik hazırlığı yapan bir çiftin beyaz eşya alışverişi de bu haftaki şakalardan biri. Beyaz eşya almanın ciddiyeti arasında ilişkilerini sorgulayan çiftin sonu ne olacak?
Kardeş sahibi olmanın anlamı ne? Kardeşi olmasın diye uğraşan bir gencin maceraları da bu haftanın konu başlıklarından biri. Kızı dövme yaptıran babanın mücadelesi de devam ediyor. Maceranın ikinci bölümü bu hafta ekrana geliyor. Ersin’in robotu mu çıkıyor? Metin Yıldız, Çinlilerle işbirliği yapıyor, her eve bir Ersin robotu diyor!
Ve Hıyarlı Baba ila Havuçlu Anne nikah masasında! Kazım bu işe itiraz etse de, herşey çocuklar için!
Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın!

4 yorum:

Adsız dedi ki...
18 Nisan 2009 01:05  

merhaba az önce ki yorumları yazan ben dim bana genel prova ve cekimde neden farklı skecler oynandığını acıklar mısınız(fatmanur_akcay1493@hotmail.com)

oufg dedi ki...
18 Nisan 2009 09:53  

metin yıldız birandı oynayacak değil mi???

adsız<<< dedi ki...
20 Nisan 2009 02:42  

bu hafta o kadar gülmedim hıyarlı baba da olmasa gülmezdim heralde fazla.. nerdeyse skeçlere yarım yamalak baktım okadar gülünecek bişey yoktu bide hep aynı skeçleri yapmayın lütfen mesela m.ali birandın kanald haberin skeçi..önümüzdeki haftalar daha komik ve farklı skeçleer görürüz inş..

gülcan dedi ki...
23 Nisan 2009 10:19  

bu pazar yayınlanacak olana gittim yılmaz abi seni herkezi gördüm

Yorum Gönder