Hıyarlı Baba Kazım ve Hatice, Faruk’un peşinde!

10 Nisan 2009 Cuma ·


Bu hafta, BKM ekibinin en sevilen karakterlerinden Hıyarlı Baba ve ailesi yeni maceraları ile ekranda olacak. Hıyarlı Baba Kazım ve eski eşi Hatice bu kez aynı amaç için çalışacaklar. Çünkü sevgili oğulları Faruk ve Fazıl evi terk etti!

Haftanın skeçleri arasında yaşlılık bunalımını tedavi etmek için uygulanan psikodrama seansı ve bir call center çalışanının maceraları da var. Futbol da bu haftanın şakaları arasında! Hakemi kandırarak alınan bir penaltı golü sahada işleri biraz karıştıracak.

Ekonomik kriz yüzünden en sevdiği elemanını işten çıkarmak zorunda kalan bir patronun dramı da var bu hafta skeçler arasında, bir kaportacının şaka önerilerini dinleyen Oğuzhan’ın maceraları da!

Çok Güzel Hareketler Bunlar bu pazar saat 20.00 da yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında!

5 yorum:

Adsız dedi ki...
10 Nisan 2009 11:56  

müthiş yaaa..
hıyar babaya aşığım hıyar baba duyseseim seni seviyorum aşkım
birtanem inşallah bu mesajı okursun?

Adsız dedi ki...
11 Nisan 2009 07:09  

çok güzel yha bu programın hastasıyım hıyarlı babaya bitiyorum şahini de çooooooooook seviyorum

Adsız dedi ki...
13 Nisan 2009 08:46  

hıyarlıı babaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hasann dedi ki...
17 Nisan 2009 11:38  

cok severek izliyoruz sizden ricam bir olcek ilk okul iki üc dörde giden cocuklar yirmi kilo fakat cantaları onbeş kilo çocuklara bu yapılan revamıdır günah değilmi bu konuyu oda işlerseniz cocuklar size minnettar olur sanırım herşey icin şimdiden teşekkür ederiz başarılarınızın devamını diliyorm saygılarımla sizleri seviyoruz

Adsız dedi ki...
26 Nisan 2009 07:19  

Tv ekrenlarında gösterimde olan saçma sapan diziler ve yarışma programlarından sonra herkesin gülmeye en çok ihtiyacı olduğu bir dönemde ekranlara böyle bir program kazandırdığınız için öncelikle Yılmaz Erdoğan'a daha sonra ekibine teşekkür ederim.Fakat iletmek istediğim bir husus var.Görünüyor ki programınızın küçük yaşta izleyicileri coğunlukta.İlkokul çağında ki çocukların tv ekranlarında aşk meşk lafları etmesini doğru bulmuyorum.Birde program başlarında ki okul senfonileri beni son derece rahatsız ediyor.Geçen seneden beri izliyorum ama son dönemlerde fazlaca abartıldığını düşünüyorum.Herkese teşekkür ederim.Sevgiler

Banu

Yorum Gönder