Çok güzel hareketler bunlar kolaj bölümü ile ekranlarda

23 Mayıs 2009 Cumartesi ·

KANKALAR YİNE SAHNEDE! RUS GELİN DOĞUM YAPTI!
VE BİRAND’A İSYAN VAR!


“Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu hafta yine birbirinden eğlenceli skeçler ile ekrana geliyor. Tanıdık kahramanlara, yenilerinin de ekleneceği bu bölümde ekranda kahkaha fırtınası esecek. Evine hırsız giren bir adam kimden yardım ister? Güvenlik görevlileri mi ilgilenir, yoksa komşuları mı?

Yoksa herkes bu dünyada yapayalnız mı? Kankalar da bu hafta seyirciyle hasret gideriyor. Arkadaşının sevgilisini kıskanan kankaya da bir sevgili bulunması gerekmektedir! Ama nasıl? Kankalar bir kafeteryada buluşurlar ve yine işler karışır!
Kırmızı noktalı programlar aile içinde! Ergenlik yaşındaki oğlunu kırmızı noktalı programları izlerken yakalayan adam, oğluyla biraz sohbet edince şaşkına döner! Oğlunun cinsellik konusundaki bilgisi inanılmazdır. Oysa ne o, ne de eşi hiçbir şey bilmemektedir!

Birand ve muhabiri Murat’ın maceraları da devam ediyor. Bu hafta tüm muhabirler Birand’a karşı ayaklanıyor. Kimse haber yapmıyor!
Ve medyadan hayatımızın içine ir başka skeç. Yeni kiracınızın mesleği paparazzilik ise ne tepki verirsiniz? Üstelik her an mesleğine bağlıysa ve sizin ilişkinizi de medyatik bir hale getirir ise? Paparazzi skecinde bu macera var!

Çok Güzel Hareketler Bunlar seyircisinin yakından tanıdığı apartman sakinleri de bu hafta yeniden ekranda. Bu kez apartmanda bir doğum heyecanı var. Rus gelin doğum yapar ve herkesi isim telaşı alır! Çocuğun ismi hem Rus hem Türk ismi olacaktır. Ama ismi koyacak olan Hacı amca olunca elbette her şey öyle kolaylıkla hallolmaz. Sakın kaçırmayın!

2 yorum:

AdSıZ.. dedi ki...
25 Mayıs 2009 03:52  

ya niye koymadılar ya bu hafta yeni bölümü??

Adsız dedi ki...
3 Haziran 2009 03:02  

iyi şeyler oluyor oyununuzu sürekli izliyoruz.size bir oyun malzemesi gönderiyorum .geçenlerde eczacı muhsin danacının eczanesine bir veteriner geldi.MUHSİN espriyi patlattı.emekci veterinerin muayene ettiği danaların sidiği üstüne sinmişki ne yapalım da dışarı atalım diye düşünürken eczacı muhsin elinde kokulu kağıtla geldi veterinerin kulağına taktı.ama neçare onu kulağında sürekli taşıması gerekiyor yoksa kızda vermeyecekler bu veteriner evde kalacak PAMUK ECZANESİ KÖSRELİ BELDESİ CEYHAN ADANA

Yorum Gönder