Çok güzel hareketler bunlar 14 haziran özet

13 Haziran 2009 Cumartesi ·

Program Adı

ÖSS sendromu ve yoga seansı
BKM Mutfak oyuncuları, ÖSSyusları bu hafta da sınav sonrası halleri ile ekrana taşıyorlar! ÖSS puanlarını öğrenen genç, önce ailesi ile sonra da karşılaştığı herkes tarafından meslek seçimi ile ilgili önerilere maruz kalır.

Bu arada evde canı sıkılan Bülent ve Şahin, eski kız arkadaşlarını aramaya karar verirler. Ya eski kız arkadaşları yeniden tavlayacaklar, ya da apartmana yeni taşınan komşulara kendilerini beğendirecekler!

Ve bir büyük açıklama! En yakın arkadaşının kızkardeşi ile birlikte olan adam bunu arkadaşına nazıl açıklamalı? Günler süren heyecandan sonra ya ona da yapılacak bir açıklama varsa! Arkadaşça açıklamalar bu hafta Çok Güzel Hareketler Bunlar’da!
BKM’nin sahnesini temizleyen ekip de bu hafta kameraya takılıyor. Bir yandan temizlik yapıp bir yandan kostümleri deneyen temizlik ekibi, Ersin’e rastlayınca içlerindeki oyunculuk ateşi depreşiyor! Erkeklerin playstation oynadığı, kadınların ise dizi izlemek için her tür numarayı çevirdiği bir akşam gezmesine de konuk olunuyor bu hafta. Kadınlar erkeklerin içinden bir tanesini dizi izlemeye ikna edince, durum biraz tuhaflaşacak!

Ve ana ne haber bülteninde Birand’ın ekibi bir taraftan yogayı, bir taraftan da uzay kongresi katılımcılarını inceleyecek!

10 yorum:

Adsız dedi ki...
13 Haziran 2009 13:19  

yine efsanevi bir bölüm bizleri bekliyor

Adsız dedi ki...
14 Haziran 2009 12:35  

abaza; 1 . Kuzeybatı Kafkasya'da yaşayan bir halk.
2 . Bu halka mensup olan kimse.

abazan;
1 . Karnı aç olan (kimse).
2 . Uzun süre cinsel ilişkide bulunmayan (erkek).
14.HAZİRAN 2009 TARİHLİ ''ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR'' SKEÇLERİNDEN BİRİNDE BU İKİ SÖZCÜK KARIŞTIRILDI ABAZAN YERİNE ABAZA KULLANILDI.ABAZA GERÇEK TELAFFUZU ABHAZ OLAN KUZEY KAFKASAY'DA YAŞAYAN HALKTIR. LÜTFEN KULLANIMA DİKKAT EDİLSİN HATTA TÜRKİYEDE YAŞAYAN ABHAZLARDAN ÖZÜR DİLENSİN BU YANLIŞLILK İÇİN

SAYGILARIMLA

adsız dedi ki...
15 Haziran 2009 02:26  

bu hafta güzeldi :) herkesin eline sağlık hele şahinin 3 skeçte de oynaması dahada süperdi :)

Yeni Anadolu Düzeni dedi ki...
15 Haziran 2009 03:39  

http://www.privatesozluk.com/show.asp?m=%40+527685

BI BAKIN YA, HIYARLI BABA NIN (SAHIN IRMAK) YAZDIGI SKECE BENZIYOR, TUM ERKEKLER BELLI BIR DONEM YAASIYOR SANIRIM BU OLAYLARI..

Adsız dedi ki...
15 Haziran 2009 08:19  

harihasınız özellikle büşra

Adsız dedi ki...
16 Haziran 2009 04:15  

kanald ana haber bülteninde yanlışlıklar vardı

1.kumdurgazda iki tane silüet tespit edildi.
2.o videoyu haktan akdoğan değil yalçın yalman videoya aldı
3.4.uluslar arası ufo kongresi 2 gün sürdü 3 değil
basıntoplantısını saydınız mı bilmem?

Adsız dedi ki...
16 Haziran 2009 08:10  

ddddddddddddddddd

Adsız dedi ki...
17 Haziran 2009 05:21  

ben bu mesajı izmir den gönderiyorum çok güzel replikler yazıyorsunuz ,ama bence yılmaz erdoğan arada bir şiirlerinden okusa daha güzel olur ben onun şiirlerine hayranım...
:D

Adsız dedi ki...
19 Haziran 2009 08:57  

bu ne biçim site kardeşim istediğimiz bölümü izleyemiyoruz

Adsız dedi ki...
11 Temmuz 2009 04:03  

bence şahin ırmak ve emre çok güzel oynuyolar diğerleri çok sapıkça hareket edeyo ben çok seviyodum ama artık sevmiyorum ya skeçte öpüşüüyo böyle bişey olabilirmi ya sonuçta bunu çocuklar izliyo bence rütük bunu kapatmalı ama aydın doğanın kanalı ne beklenir ayrıca yılmaz erdoğandanda bunu beklemezdim bi hakkarili olarak olmaz...

Yorum Gönder