Beni 20'likle aldattı

8 Temmuz 2009 Çarşamba ·


“Çok Güzel Hareketler Bunlar”daki Hıyarlı Baba tiplemesiyle ünlenen Şahin Irmak ile oyuncu sevgilisi Gamze Topuz’u ihanet ayırdı.

Topuz, şahin’in kendisini 20 yaşlarındaki bir kızla aldattığını ileri sürerek ilişkiyi noktaladı.

Facebook operasyonu

İlişkilerini yaklaşık bir ay önce Facebook’tan duyuran şahin Irmak ile Gamze Topuz’u ayıran yine aynı site oldu. Sevgilisinin tavırlarından şüphelenen Topuz, onun şifresi ile Facebook’a girip özel mesajlarına baktı. Bir genç kızla fazla samimi olduğunu görünce de şahin Irmak adıyla o meçhul güzele bazı mesajlar gönderdi. Sahte yazışmanın sonunda kuşkularında haklı olduğunu anlayan Gamze Topuz, ilişkiyi noktaladı.

Çapkınlığı affetmem

Kelebek’e yaptığı açıklamada olayı doğrulayan Gamze Topuz, şunları söyledi: “Gördüğüm rüyanın etkisiyle Şahin’in hesaplarına girdim. Sonra ona yazmaya başlayan kişilere şahin’miş gibi cevap verdim. Bu sayede beni 22-23 yaşlarında bir kızla aldattığını öğrendim ve ilişkiyi bitirdim. Benim kitabımda çapkınlık yazmaz. Erkeğim dürüst olmalı. Yine de konuyu fazla dallandırıp budaklandır-maya gerek yok. şahin özünde iyi bir insan, onun zarar görmesini istemem.”

0 yorum:

Yorum Gönder

Son 5 Yazı

Online Sayısı