Helal sana Atayurt Çok Güzel Hareketler Bunlar

3 Kasım 2009 Salı ·

Sporun sadece sahadaki bir birliktelik olmadığını, sık sık düzenlediği sosyal aktivitelerle gösteren Atayurt’un Spor Bölümü, TV’lerin izlenme rekorları kıran komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin gösterisini Beşiktaş’ta izledi.





ÜNLÜLERLE HATIRA FOTOĞRAFI

Bir çok spor dalında faaliyet gösteren Atayurt Koleji’nin öğrenci sporcuları, beden eğitimi öğretmenleri Tolga Taneli yönetiminde Beşiktaş Kültür Merkezi’nin Çok Güzel Hareketler Bunlar programının ekibiyle tanışma fırsatı buldu. Sporcu öğrenciler daha önce de hayvanlar günü nedeniyle özel bir gösteri düzenlemiş ve takdir toplamıştı. Özel Atayurtlu tam 70 öğrenci ve 11 öğretmen geçtiğimiz hafta sonu televizyon programları arasında, bu aralar reating rekorları kıran “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programının konuğu oldu. Atayurt Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Taneli’nin organizasyonunda skecin yapıldığı Beşiktaş Kültür Merkezine götürülen Atayurt’lu öğrenciler ve öğretmenler, gönüllerince vakit geçirdiler.



ÖĞRETMENLER DE KATILDI

İlimiz Özel Okulları arasında yer alan ve özellikle sportif açıdan büyük başarılar elde eden Atayurt Koleji, sosyal faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Sinema, Tiyatro gibi etkinlikler düzenleyen Atayurt Koleji öğrencileri tam 70 öğrenci ve 11 öğretmen ile geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş Kültür Merkezine gittiler. Televizyon programları arasında bu ara müthiş bir çıkış yakalayan Yılmaz Erdoğan’ın “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programına katılan Atayurt öğrencileri, komedi programının yıldız oyuncularını da yakından görme fırsatı buldular. Atayurt Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Taneli’nin yaptığı organizasyona öğrencilerin yanı sıra Öğretmenler de katıldılar. Hafta sonunu son derece eğlenceli geçiren öğrenciler programı seyredip İzmit’e geri dönerken Beden Eğitimli Öğretmeni Tolga Taneli’nin hazırladığı sürpriz Darbuka ve Klarnet ekibi ile adeta coştular.



OKUL YÖNETİMİNE TEŞEKKÜRLER

Organizasyon sorumlusu Atayurt Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Taneli gezi sonrası Okul yönetimine verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Lise Müdüresi Melihat Şengül ile İlköğretim Müdiresi Fatma Giresunlu ve öğretmenlerine katılımdan dolayı teşekkür eden Taneli organizasyonların devam edeceğini belirttiler.









0 yorum:

Yorum Gönder

Son 5 Yazı

Online Sayısı