Çok Güzel Hareketler Bunlar Ekibi Beyaz Show'da

23 Ocak 2009 Cuma ·

Beyaz Showa bu hafta; Hadise, Yılmaz Erdoğan ve BKM Mutfak oyuncuları konuk olacak.
http://www.bosvaktim.com/forum/Themes/wchild/resim/beyazshow.jpg
Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürkün yaptığı talk- show programı Beyaz Showa bu hafta; Hadise, Yılmaz Erdoğan ve BKM Mutfak oyuncuları konuk olacak.

Eurovision şarkı yarışmasında Türkiyeyi temsil edecek olan Hadise, herkesin büyük beğenisini kazanan şarkısını, o gece canlı olarak
Beyaz Showda seslendirecek. Başaralı şarkıcısı ayrıca, birbirinden güzel şarkıları ile de Beyaz Show tiryakilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

BKM Mutfakın şefi Yılmaz Erdoğan ve öğrencileri de Beyaz Showda

Usta mizahçı, müthiş şair, iyi yönetmen, şahane yazar, harika oyuncu, amatör futbolcu ve BKM Mutfakın şefi Yılmaz Erğan ile Türkiyenin en lezzetli mutfağı, Yılmaz Erdoğan'ın başarılı öğrencileri, tüm kadrosuyla BKM Mutfak oyuncuları da Çok Güzel Hareketler Bunlar yapmak için Cuma gecesi Beyaz Showa geliyorlar.

Vazgeçilmezler

Beyaz Showun vazgeçilmezleri arasında yer alan; üniversiteli yetenekli gençlerin buluşma noktası Canısı ile insana ne oldum değil, ne olacağım dedirten İnodnod bölümlerinin yine yerli yerinde olacağı programda, Beyaz da birbirinden çarpıcı canlı yayın sürprizleri de yer alacak.

2 yorum:

Unknown dedi ki...
24 Ocak 2009 04:48  

ooooo süperr!

Adsız dedi ki...
27 Ocak 2009 04:28  

cok guseldii evett yaa ((:

Yorum Gönder