Hamburg`da çok güzel hareketler

12 Mayıs 2009 Salı ·

Avrupa Turnesi çerçevesinde Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı oyunlarıyla Hamburg`da sahne alan BKM Mutfak Ekibi, Hamburglu tiyatroseverlerden tam not aldı.

Yılmaz Erdoğan`ın yönetiminde çalışmalarını yürüten Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Mutfak Ekibi Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı gösterisiyle Hamburgluları adeta gülme krizine soktu. Hamburg Kongre Salonu tiyatroseverlerle tıklım tıklım dolarken, yer bulamayanlar da kapıdan dönmek zorunda kaldılar. Otuz kişilik genç ve enerjik kadrosuyla birbirinden güzel skeçler sahneleyen ekip, canlı performanslarıyla ayakta alkışlandılar. Sunuculuğunu genç tiyatrocu Eser Yenenler`in yaptığı, yaklaşık 2,5 saat süren gösteride seyirciler zaman zaman televizyondan tanıdıkları BKM Mutfak oyuncularına adlarıyla seslenerek tezahürat yaptılar. Seyircilerin arasından Hamburglu bir beyefendinin de dahil edildiği doğaçlama skeç ise gecenin en fazla alkış alan bölümü oldu. BKM Mutfak Ekibi gösterisinde futbol, psiko-drama, hıyarlı baba ile deneme çekimi, Eros, sanatsever sarı sever, Boğaç ve kadın olmak konularını işlerken seyirciye sosyal mesajlar vermeyi de ihmal etmediler.

Seyircinin coşkusundan dolayı menmuniyetlerini dile getiren Eser Yenerler, Şimdiye kadar gittiğimiz şehirlerde en fazla reaksiyonu Hamburg`dan aldık. Hiçbir kentte bu kadar coşkulu karşılanmadık ve gösterimize böylesine katılım olmadı. Misafirperlerliğinize tam puan veriyoruz dedi. Tiyatrocular gösterinin ardından hayranlarıyla sohbet edip fotoğraf çektirdiler. Ekip, geniş bir seyirci kitlesine hitap eden turnelerine Duisburg, Köln ve Amsterdam`da devam edecek.

0 yorum:

Yorum Gönder